Welkom bij Daily Phones: Uw Expert in de Reparatie van Mobiele Telefoons

Ontdek de premium service van Daily Phones, waar wij ons met trots specialiseren in het repareren van mobiele telefoons, waaronder iPhone, Samsung, en vele andere vooraanstaande merken. Als een erkende Apple Independent Repair Provider (IRP), voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen gesteld door Apple, wat ons een betrouwbare partner maakt voor al uw reparatiebehoeften.

Onze Uitgebreide Dienstverlening

Deskundige Reparatieservice

Bij Daily Phones behandelen we een breed scala aan problemen, van schermreparaties tot batterijvervanging en meer. Ons team van gecertificeerde technici gebruikt uitsluitend originele onderdelen voor elke reparatie, waardoor de functionaliteit en levensduur van uw apparaat worden gemaximaliseerd.

Hoogwaardige Refurbished Telefoons

Op zoek naar een hoogwaardige, maar betaalbare telefoon? Kies uit ons assortiment refurbished apparaten. Elke telefoon ondergaat een grondige inspectie en renovatieproces om te verzekeren dat deze aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoet, wat u een zo goed als nieuw apparaat garandeert tegen een fractie van de prijs.

Vind Ons in Dokkum en Harlingen

Vertrouwde Service in Dokkum

Onze vestiging in Dokkum heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor al uw mobiele reparatiebehoeften. Kom langs en ervaar onze snelle en efficiënte service, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat.

Onze Nieuwe Locatie in Harlingen

Met enthousiasme hebben we recent onze deuren geopend in Harlingen, sinds 1 februari 2024. Deze uitbreiding stelt ons in staat om nog meer klanten te bereiken en te voorzien van onze deskundige reparatieservices. Bezoek ons en maak kennis met ons vriendelijke team, klaar om u te helpen.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Voor reparaties, advies, of als u geïnteresseerd bent in een van onze refurbished telefoons, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste oplossing. Bezoek onze website op www.dailyphones.nl voor meer informatie over onze services en hoe u ons kunt bereiken.

Ontdek wat Daily Phones voor u kan betekenen!