WAT WE DOEN.

Soms loopt het in uw leven anders dan u graag zou zien. Of is het leven gewoonweg moeilijk. U kunt dan behoefte hebben aan een luisterend oor. Aan iemand die de tijd neemt om naar uw verhaal te luisteren, maar die u ook kan helpen om een oplossing te vinden voor uw probleem of u handvatten kan aanreiken om het leven weer aan te kunnen.
AHMW biedt hulp op maat aan mensen van jong tot oud die (tijdelijk) zelf hun problemen niet meer kunnen oplossen. AHMW werkt daarom samen met andere hulp- en dienstverleners.. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid de cliënt optimaal te ondersteunen. Maatwerk is het streven. Mocht er andere hulp nodig zijn, dan kunnen wij doorverwijzen naar andere instanties.

AHMW biedt ondersteuning en advies op de volgende terreinen:

  1. Culturele verschillen (taalbarrière)
  2. Relaties (partner, ouders & kind, eenzaamheid)
  3. Problemen bij geld (schulden, inkomen, uitkering)
  4. Wonen (advies en informatie)
  5. Werk (werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, collega’s)
  6. Onderwijs (spijbelen, leerachterstand, pesten)
  7. Verwerking (overlijden, echtscheiding, incest, mishandeling, discriminatie)
  8. Gezondheid (spanning, omgaan met ziekte)
  9. Verslaving (alcohol, drugs, eten, gokken, medicijnen)
  10. Opvoeding (opvoedingsondersteuning, spanning thuis)

 

 

misie&visie

ONZE VISIE & KERNWAARDEN.

AHMW werkt vanuit de gedachte dat de zorg die wij voor onze cliënten aanbieden Open, Respectvol, Betrokken, Coördinerend, Kwalitatief, Transparant & Betrouwbaar moet zijn. We handelen continu vanuit onze 7 kernwaarden.  Daarnaast zijn zelfredzaamheid en maatwerk onze streven.

WIE EN WAT IS AHMW?

AHMW bestaat sinds 2014 en is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van psychosociale hulp en maatschappelijk werk in Maastricht en heel Limburg en daar zijn we uiteraard erg trots op.

AHMW heeft dit weten te realiseren door hulp te bieden aan mensen van met verschillende achtergronden. Ook hebben in de afgelopen jaren goede samenwerkingen weten op te bouwen met diverse organisaties, actief in het verlengde van onze werkzaamheden. Om een goede afstemming te kunnen realiseren maken wij ook direct gebruik van meerdere hulp- en dienstverleners.

We werken nauw samen met zorgverleners uit de regio Maastricht, Limburg.
De positiviteit en de kracht, die wij elke dag weer uit ons werk halen, geeft ons een trots gevoel.

IN GEVAL VAN NOOD BEREIKBAAR.

Bij AHMW zijn we voor onze cliënten in geval van nood bereikbaar.
In geval van nood bereikbaar op:

(+31) 06 – 34077776

Contact