Hallo, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Margo.

Als ik me in 3 woorden moet beschrijven ben ik sociaal, eerlijk en behulpzaam.

Wat mijn werk zo leuk maakt is dat kleine dingen het verschil maken. Soms kun je mensen erg helpen door oprecht naar hen te luisteren. Ik vind het dan heel mooi om te zien hoe sommige mensen opbloeien als er oprecht naar hen geluisterd wordt. Daarnaast zorgt de culturele diversiteit voor veel afwisseling en uitdaging. Wat ik weleens moeilijk vind in mijn werk is het moment waarop ik mensen niet of niet meer kan helpen. Ik ben van mening dat iedereen de ondersteuning moet krijgen die hij nodig heeft. Ik vind het dan ook moeilijk wanneer ik zie dat mensen deze ondersteuning niet krijgen.

Waar ik mijn inspiratie uithaal is een glimlach op het gezicht van de mensen die ik geholpen heb. Wat me dan ook voor altijd bijblijft is de volgende situatie: ik heb een keer een gesprek gehad met iemand over het stopzetten van zijn internetabonnement. Deze persoon zei het volgende “Ik stop gewoon met betalen dan stopt het internetabonnement vanzelf wel. “Voor mij is deze situatie tekenend voor iets waar veel van mijn cliënten tegenaan lopen. De manier waarop zaken geregeld worden in het land van herkomst is vaak heel afwijkend ten opzichte van de manier waarop dingen in Nederland geregeld worden. Dit zorgt voor de nodige conflicten tussen mijn cliënten en organisaties.

Ik heb een goed gevoel als ik mijn dag afsluit met het idee dat ik iemand geholpen heb waardoor deze persoon een stap verder is in het oplossen van zijn probleem.

´´  Het taalniveau maakt niet uit, zolang we elkaar maar begrijpen´´