De kledingbank is omwille van de coronacrisis gesloten!

DE KLEDINGBANK: EEN INITIATIEF VAN AHMW.

Niet iedereen beschikt over voldoende financiële middelen om zelf de nodige kleding aan te schaffen. De kledingbank is een initiatief opgestart door Halil Mermi, Projectmanager AHMW, en is bedoeld voor mensen die moeite hebben met de aanschaf van kleding. Onder het motto: ‘Zorgen voor je medemens’ is de Kleding-weggeef winkel ontstaan voor mensen die gebruik willen maken van goed geconditioneerde, hygiënische en bruikbare kleding.

De kledingbank is omwille van de coronacrisis gesloten!

VOOR WIE IS DE KLEDING-WEGGEEF WINKEL BEDOELD?

De kledingbank is opgestart vanuit de gedachte ‘Zorgen voor je medemens’ en is daarom bedoeld voor iedereen die moeite heeft met de aanschaf van kleding en onder het sociaal minimum (bijstandsniveau) valt.

De kledingbank is omwille van de coronacrisis gesloten!

 

Aanmelding is momenteel niet mogelijk.

WELKE KOSTEN ZIJN ER VERBONDEN?

Er zijn geen kosten aan verbonden voor mensen die gebruik maken van kleding uit de kleding-weggeef winkel.

Het enige wat wij vragen is een doorverwijzing, afgegeven door een sociale en/of gemeentelijke organisatie binnen Nederland waaruit blijkt dat u onder het sociaal minimum (bijstandsniveau) valt.

Verschillende hulpverleners en instanties kunnen hiervoor een aanvraag indienen. We accepteren een doorverwijzing onder andere van de volgende doorverwijzers, hulpverleners en instanties:

  • Algemeen maatschappelijk werk
  • Gemeente Maastricht en overige gemeenten.
  • Schuldsanering
  • Stichting Leergeld
  • Thuiszorg
  • Wijk- en buurtzorg
  • Vluchtelingenwerk
  • Voedselbank
  • Zuidzorg

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN BIJ DE KLEDINGBANK?

Wanneer u gebruik wilt maken van de Kleding-weggeef winkel dient u een doorverwijzing van een sociale- en/of gemeentelijke organisatie aan te vragen.

Door middel van een doorverwijzing waaruit blijkt dat u onder het sociaal minimum (bijstandsniveau) valt en behoefte heeft aan primaire levensbehoeften: kleding, kunnen wij verifiëren dat u hier recht op heeft.

U kunt zich aanmelden door hieronder het digitale formulier in te vullen. Let wel op dat u de doorverwijzing van de desbetreffende instantie dient mee te sturen.

CONTACT OPNEMEN

Telefoonnummer Kleding-weggeef winkel 

(+31) 06 – 55993040

Meld je aan voor onze kledingbank