ADRES: Malpertuisplein 40 6217 CD Maastricht

(+31) 043 - 750 21 94 info@ahmw.nl

Waarom AHMW?

Waarom kiest u voor AHMW? 

Bekijk onze visie en bepaal zelf waar u voor wilt gaan.

Onze visie.

We zijn sinds 2013 uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van psychosociale hulp en maatschappelijk werk in Maastricht en Limburg en daar zijn we uiteraard erg trots op. 

De positiviteit en de kracht die wij elke dag weer uit ons werk halen geeft ons een trots gevoel. In de afgelopen jaren hebben we dit weten te bewerkstelligen door (onder meer tijdelijke) hulp te bieden aan mensen van verschillende achtergronden.

We hebben in de afgelopen jaren dan ook goede samenwerkingen weten op te bouwen met diverse organisaties actief in het verlengde van onze werkzaamheden. Om een goede afstemming te kunnen realiseren kunnen wij ook direct gebruik maken van meerdere hulp – en dienstverleners. We werken ook nauw samen met zorgverleners uit de regio Maastricht, Limburg. 

Onze visie & kernwaarden.

We werken vanuit de gedachte dat de zorg die wij voor onze cliënten aanbieden Open, Respectvol, Betrokken, Coördinerend, Kwalitatief, Transparant & Betrouwbaar moet zijn. We handelen continu vanuit onze 7 kernwaarden. 

In geval van nood bereikbaar.

Bij AHMW zijn we voor onze cliënten in geval van nood bereikbaar.

In geval van nood bereikbaar op: 

(+31) 06 – 34077776

Klachten

Als AHMW willen we ten alle tijde zorgen voor tevredenheid over de hulp die wij bieden. Om onze zorgverlening te verbeteren staan we daarom open voor uw commentaar. Ook ontvangen wij graag bericht bij bepaalde klachten of ontevredenheid over onze zorg. Op deze manier kunnen wij hiervan leren van en hierdoor onze zorgverlening verbeteren.

Wanneer u niet tevreden bent over een gedraging van AHMW of van een van onze medewerkers, laat het ons dan gerust weten. U kunt hierover altijd met ons in gesprek.

In eerste instantie kunt u uw klacht bespreken met een medewerker van AHMW. Indien gewenst, kan een leidinggevende hierbij aansluiten. Een klacht indienen bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld omdat u vindt dat u onheus bent bejegend, uw privacy niet gerespecteerd wordt, omdat u gepest of gediscrimineerd wordt of omdat u zich (seksueel) geïntimideerd voelt.

Via onderstaande link kunt u lezen wat u kunt doen om een klacht in te dienen bij de NFG:

https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html    

 

 

Wilt u zich aanmelden bij AHMW Maastricht?

Laat hieronder uw gegevens achter en we komen zo snel mogelijk met u in contact. 

 

 

 

*AHMW is aangesloten bij de volgende instellingen: NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), Kwailteitsregister Jeugd en staat tevens ingeschreven als Erkend Leerbedrijf.