ADRES: Malpertuisplein 40 6217 CD Maastricht

(+31) 043 - 750 21 94 info@ahmw.nl

Veelgestelde vragen

http://ahmw.nl/wp-content/uploads/cache/2018/02/project-p1/1080673446.png

Bekijk hier de meest voorkomende vragen. 

Komt u er toch niet uit? Laat het ons gerust weten via Contact.

 

Hoe kan AHMW mij helpen?

Sinds 2013 zijn wij actief als aanbieder van Psychologische hulpverlening & Maatschappelijk werk. We beschikken over voldoende middelen om u van de nodige hulp te voorzien. Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de beste aanpak.

Wat zijn de tarieven en hoe zit het met de vergoeding hiervan?

AHMW is lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden voor vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Informeer bij onze medewerkers en vraag naar de vergoeding van uw aanvullende zorgverzekering.

Hoe zit het met het opzeggen?

U kunt altijd tussentijds opzeggen. Wij doen hier niet lastig om.

Hoe lang duurt de hulpverlening?

Dit kan variëren van 2 tot 10 gesprekken. In andere gevallen kan het nodig zijn een iets ander traject te volgen. Ons streven hierin is: “Zo kort als kan, zolang als nodig.”

Hoe kan ik AHMW vertrouwen?

Als hulpverlenende instantie heeft AHMW een geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat alles wat u met onze praktijk deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Er wordt uitsluitend informatie aan andere instanties of hulpverleners gegeven als u daar zelf toestemming voor geeft.

Hoe weet ik dat AHMW deskundig is?

AHMW is lid van de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijke Werkers en is daarnaast ook een Erkend Leerbedrijf. Al onze medewerkers beschikken over voldoende expertise binnen het veld van Psychosociale hulpverlening & Maatschappelijk werk. We laten ons ook regelmatig trainen om onze cliënten beter van dienst te kunnen zijn.

 

Wilt u zich aanmelden bij AHMW Maastricht?

Laat hieronder uw gegevens achter en we komen zo snel mogelijk met u in contact. 

 

*AHMW is aangesloten bij de volgende instellingen: NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), Kwailteitsregister Jeugd en staat tevens ingeschreven als Erkend Leerbedrijf.