ADRES: Malpertuisplein 40 6217 CD Maastricht

(+31) 043 - 750 21 94 info@ahmw.nl

Projecten

http://ahmw.nl/wp-content/uploads/cache/2018/02/Projecten/3882454122.png

Wat doen we nog meer?

Ontdek meer over onze projecten.

Project op tijd.

Project op tijd is in het leven geroepen om de vluchtelingen die  extra ondersteuning nodig hebben met het beheren van hun financiën, het op orde brengen en houden van de administratie en de daarbij komende zaken te regelen, te helpen.Het is in samenwerking met Kredietbank Limburg, Vluchtelingenwerk, Gemeente Maastricht en AHMW. Het project is een pilot en zal 1 juli van start gaan. Om voor dit project in aanmerking te komen dient men doorverwezen te worden door de kredietbank.

Voor wie?

Dit project is gericht op vluchtelingen om de zelfredzaamheid te bevorderen.

Door wie?

Het project zal uitgevoerd worden door AHMW.

Inhoudelijk

Wij hebben verschillende thema’s die aan bod zullen komen.  Er is gekozen voor deze thema’s aangezien men hier dagelijks mee te maken heeft. De lessen zullen niet alleen uit theorie bestaan, maar ook praktijk. Er zijn verschillende opdrachten opgenomen in de lessen om cliënten kennis te laten maken met het praktische. Thema administratie: Hier zal er uitleg gegeven worden over de praktische zaken van administratie; wat er gedaan dient te worden met brieven en hoe deze op te bergen etc. Thema Nederlandse maatschappij: De mensen krijgen een korte introductie in de Nederlandse samenleving. Thema Budgetteren:  Tijdens deze lessen is het de bedoeling dat men o.a. inzicht krijgt in de eigen inkomsten en uitgaven. Thema internetbankieren:  Tijdens deze bijeenkomst zal niet alleen het theoretische gedeelte van internetbankieren aan bod komen, maar ook de praktische. Test: Het project zal met een test worden afgesloten.

Interesse in een samenwerking?

Laat het ons gerust weten via Contact

 

*AHMW is aangesloten bij de volgende instellingen: NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), Kwailteitsregister Jeugd en staat tevens ingeschreven als Erkend Leerbedrijf.