ADRES: Malpertuisplein 40 6217 CD Maastricht

(+31) 043 - 750 21 94 info@ahmw.nl

Familie

http://ahmw.nl/wp-content/uploads/cache/2018/02/family-p1/2239920148.png

Hulp bij familie zaken. 

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen bij problemen binnen uw familie of gezin.

Hulpverlening voor familie & gezin.

Iedereen heeft wel eens problemen. Wanneer je onderdeel bent van een familie of gezin kan het zijn dat de problemen die je ervaart niet alleen jouw problemen zijn. De problemen van jou hebben invloed op je familie of gezinsleden maar ook andersom. Problemen zijn er om opgelost te worden.

Daarom bieden wij o.a. hulpverlening bij:

  • Financiën
  • Relatieproblemen (bijvoorbeeld met uw partner, familielid of buren)
  • Opvoedingsvragen
  • Het leven in een andere cultuur
  • Huisvesting (wij kunnen u ondersteunen bij het zoeken naar een woning en zoekopties bespreken. Echter hebben wij geen woningen waar wij mensen onder kunnen brengen)
  • Werk en inkomen

Heeft u problemen met uw partner, kinderen, ouders of buren? Of is er iets anders aan de hand? Laat het ons dan weten. Ons maatschappelijk team kan u op weg helpen bij het oplossen van problemen binnen uw familie of gezin.

Maatschappelijk werk voor familie & gezin.

Vaak staat een probleem niet op zich. Wij vinden het daarom belangrijk om samen met u te kijken naar een aanpak die past bij uw situatie. Door gesprekken en waar nodig praktische ondersteuning helpen onze hulpverleners u bij het herwinnen van de regie over uw situatie. Ons maatschappelijk team kan hierin veel voor u betekenen. Ook bij problemen rond een scheiding, overlijden van iemand, problemen die gekoppeld zijn aan seksueel geweld of pesten bieden wij u de nodige steun. Ook bij het vinden van regelingen bieden we een helpende hand.

Overige hulp voor familie & gezin.

Zijn er andere zaken die afspelen binnen uw familie en/of gezin en vraagt u zich of wij u kunnen helpen? Laat het ons in elk geval weten, zodat we u te woord kunnen staan. We komen daarom graag in contact.

Heeft u nog vragen? Laat het ons gerust weten via Contact.

Wilt u zich aanmelden bij AHMW Maastricht? Laat hieronder uw gegevens achter en we komen zo snel mogelijk met u in contact.